Lajmet e fundit

Shkëndije Mujaj dhe sportiShkëndije Mujaj, njëra shqiptaret më seksi, i kushton rëndësi të jashtëzakonshme fizikut dhe shëndetit të saj, prtandaj pjesë të jetës e ka edhe aktivitetin sportiv, ecjen dhe vrapimin e lehtë. Ushtrime të veçanta bën për mbajtjen gjithnjë në formë të vitheve të saj tashmë të famshme dhe që ju shfaqen në ëndërr shumë e shumë meshkujve që e ndjekin me fanatizëm çdo postim të saj në rrjetin social.