Tetova News - Lajmet e fundit

Lady Gaga ikona më influencuese

gagaja 
Edhe pse ka vetëm pesë vjet që është bërë e njohur në publik, ajo është vlerësuar si ikona më me influencë në dekadën e fundit. Duke lënë mbrapa figura të njohura si presidentin Barack Obama, politikanin Aung San Suu Kyi si dhe George Clooney, sipas një exit polly nga Time Magazine. Dhe një lajm i mirë për të gjithë fansat e saj është se nuk duhet të presin shumë për këngë të re nga këngëtarja e tyre e preferuar. Albumi i saj i rradhës ARTPOP, do të dalë në dy pjesë në fund të vitit.