Tetova News - Lajmet e fundit

Engjëjt e “Victoria’s Secret” në një seksi reklamë për Lamborghini – VIDEO

Engjëjt e “Victoria’s Secret” në një seksi reklamë për Lamborghini – VIDEO: reklama-420x215
Alessandra Ambrosio, Carly Clos, Candice Swanepoel dhe Lais Ribeiro janë në rolet kryesore në reklamën më të re për Lamborghini.

Reklama me engjëjt e markës më të famshme për të brendshme femrash “Victoria’s Secret” është në regji të Michael Bay.