Lajmet e fundit

“Berisha adhurues i femrave seksi”

berishaMediat greke kanë komentuar se ditë më parë për daljet publike,të kryeministrit Sali Berisha gjatë kohëve të fundit si në televizion si nëpër takime me antarësinë e PD-së nëpër “pub”-e të Tiranës,me femra të ndryshme “vip” si Greta Koci,Rita Ora,etj.Sipas medias greke,Berisha është një adhurues i femrave të bukura dhe këtë e vërteton nësë hyn në internet dhe kërkon në emrin e tij foto,thekson “IO”.Ekzistojnë,sipas medias greke,dhjetëra fotografi me të Kryeministrit më këngëtare,prezantuese dhe në përgjithësi me femra të bukura të “Showbiz-it” shqiptare,referon një prej agjensive greke të lajmeve në internet.  Sipas po te njëjtit shkrim të kësaj medie,Kryeministri i Shqipërisë,shoqërohet dhe mban afër vetes edhe në selinë e Këshillit të Ministrave femra të bukura,të hijëshme,transmeton “Globionline”.   P.K