Tetova News - Lajmet e fundit

Anxhela Martini i rrit cmimin qytetit kinez
Anxhela Martini gjendej ne zonen e Qytetit Kinez te Nju Jorkut per te realizuar nje sesion fotografik per nje rubrike reviste, i cili jo vetem rriti temperaturat, por dhe vleren e cmimeve perreth.