Tetova News - Lajmet e fundit

Afërdita, duke shijuar Tiranën


Afërdita tashmë është kthyer në Shqipëri, ku duket mëse e lumtur për këtë fakt. Ka takuar shoqërinë e  saj më të ngushtë, ka frekuentuar clubet e preferuara duke soditur kështu të gjithë Tiranën. Ashtu si çdo kush dhe Afërdita po shijon vëndin e saj. Veprimtaritë e saj ne i mësojmë  nga fotot dhe statuset në facebook. “Halo !! Dont worry be Sexy lol… :-) ))”- shkruan Afërdita  mbi një foto të publikuar në facebook-un e saj.