Tetova News - Lajmet e fundit

Adelina Ismalji i kthehet PrishtinësAdelina Ismajli
Adelina Ismajli


Adelina Ismajli ka bërë një rikthim në Kosovë duke kënduar në ceremoninë e 23 vjetorit të themelimit të Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prishtinë.
E shquar si një simpatizante e madhe e ish presidentit historik të Kosovës dhe ish kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ibrahim Rugova, Adelina ka rikthyer në skenë këngën “Ushtrinë time do të bëjë me Ibrahim Rugovën”, këngë kjo të cilën këngëtarja e kishte kënduar për herë të parë në vitin 1996.
Ajo fillimisht ka kënduar këngën “Skënderbe”, e publikuar vitin e kaluar, e cila përmban një numër të këngëve të saj në shumë kohë, duke u mirëpritur nga fansat.